SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
10 måter å få drømmebilen på
February 24th, 2015 by rnn.yqe.

Alle har en drømmebil eller to i tankene, i hvert fall de fleste. Bilen har utviklet seg mye de siste tiårene, og det finnes tusenvis av ulike modeller som alle er heftige å se på og enda heftigere å kjøre. Noen ser på drømmebilen som et mål, et mål man strever etter og jobber mot.

Vinne på skrapelodd

Å vinne på skrapelodd er én av flere måter å få tak i drømmebilen på. Riktig nok er ikke dette et sikkert alternativ å velge. Men det er morsomt å skrape lodd, og sjansen for å vinne er der.

Garasjesalg

For å få råd til drømmebilen, kan det være greit å ha et garasjesalg. Her får du mulighet til å skrape sammen resten av pengene du mangler, samt ryddet garasjen slik at den klar.

Bli gründer

Dersom du vil bli en gründer, bør du absolutt få råd til drømmebilen. Tenk for eksempel på nordmannen som fant opp ostehøvelen. Med en slik enkel og genial oppfinnelse får du råd til mer enn én bil du drømmer om.

Vinne en konkurranse som 1$ million Turbo Takedown

PokerStars hadde en Porsche i potten da de satte i gang en gigantisk pokerturnering åpen for alle. Ikke nok med gigantiske pengepremier – vinneren fikk også en fet Porsche. Konkurransen kalte de passende nok $1 Million Turbo Takedown.

Forhandle om høyere lønn

Hvis du føler at du har jobbet lenge nok i den samme jobben, eller har veldig mye å tilføre din arbeidsplass, er det kanskje på tide å be om en lønnsforhøyelse? Det vil gi deg en god mulighet til å skaffe deg drømmebilen.

Ønsk deg den til jul

Kanskje du har vært ekstra snill i år? Nå er mest sannsynlig drømmebilen i overkant dyr, så det er ikke sikkert at julenissen syns du fortjener den enda. Men hvis du fortsetter å være snill hvert år, så kan det være at du har den snart.

Bilkonkurranser

På nettet finnes det en god del bilkonkurranser, hvor du kan vinne drømmebilen for en helg eller ett år. Dette er kanskje ikke helt det du har sett for deg, men det er bedre å ha drømmebilen på lån enn ikke i det hele tatt. Kanskje en helgetur med drømmebilen vil gi deg flere ideer til hvordan du kan skaffe deg din egen?

Sponsing

Dette blir nok et nokså vanskelig prosjekt å få til for de fleste, men for noen kan det kanskje gå. Spesielt hvis du er kjent, vil dette være en mulighet. Dog skal du være kjent for de riktige verdiene. Om du ikke får sponset hele bilen, får du kanskje en rabatt av forhandleren?

Bytte av bil

Dersom du har en nokså fin bil fra før, er det alltids mulig å prøve å bytte bort bilen mot drømmebilen. Hvem vet? Din drømmebil er kanskje drømmebilen for en annen, og omvendt.

Ta opp et lån

Den enkleste og raskeste løsningen må være å ta opp et lån. På den måten får du skaffet deg drømmebilen på et blunk. Det eneste du trenger å gjøre er å snakke med din bank, og håpe at de godkjenner din søknad.


SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa