SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Vær oppmerksom på dette når du kjøper en bruktbil
February 14th, 2015 by rnn.yqe.

Det å kjøpe en brukt bil kan være en stor besparelse i forhold til å kjøpe en ny bil som faller hurtig i verdi de første årene. Til tross for dette er det viktig å være påpasselig slik at du ikke ender opp med en bil som kommer til å koste deg mye i servicer.

Noe av det første å sjekke er bilens historikk, som når den ble registrert i Norge. Dersom informasjonen ikke framkommer kan du sjekke med importør eller forhandler.

Det er viktig å se hva kilometerstanden til bilen er. Stemmer den med oppgitt alder på bilen? Dersom ikke, kan du sjekke serviceheftet til bilen for å se når den har vært til service og kilometerstanden på det tidspunktet.

Sjekk også serviceheftet for å se om bilen har vært på regelmessige servicer, siden dette vil påvirke på levetiden til bilen og de ulike delene.

Sjekk om alle dører lukkes skikkelig. Se også etter om det er tegn til ny maling eller bulker på bilen. Dette kan tyde på skjulte skader som ikke er lett synlige. Sjekk om nivået på motorolje og kjølevæske er høye nok. Sjekk også om fjæringen går tilbake i posisjon etter å ha blitt trykket ned.


SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa